1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Kattenpension

De verblijven

Jouw kat zal zich snel thuis voelen bij pension De Witte Hoeve! In het ruime verblijf zijn diverse ligplaatsen gecreëerd, zodat iedere kat gemakkelijk zijn eigen plekje zal vinden.
Speeltoestellen, ligplateaus, klim- en krabpalen bieden alle uitdaging voor jouw kat om naar hartenlust te spelen en te ontspannen. Is jouw kat dol op buitenspelen? Geen zorgen, door een connectie met een overdekt en afgesloten buitenverblijf kan jouw kat de gehele dag lekker zijn eigen gang gaan.

Het Voer

Smaken verschillen en dus kan jouw kat kiezen tussen diverse soorten droogvoer. Samen met water zorgen wij ervoor dat er gedurende de dag voldoende eten en drinken – verdeeld door de ruimte – aanwezig is. ’s Avonds kunnen de katten genieten van zacht vis- en vleesvoer van Whiskas en Gourmet. Voor elke kat een lekkernij!
Volgt jouw kat een speciaal dieet? Geen probleem! Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat jouw kat in een aparte ruimte wordt gevoerd. Neem dus gerust voldoende voeding mee, zodat jouw kat tijdens zijn verblijf het dieet kan blijven volgen.

Inentingen

De gezondheid van iedere kat staat voorop! Om hierop toe te zien, dient jouw kat tijdens zijn verblijf voorzien te zijn van:
- Het entingsboekje, met daarin:
o een geldige enting voor kattenziekte en niesziekte;
o de enting mag niet ouder zijn dan 1 jaar
- Een goed geborstelde en vlovrije vacht

Medicijnen

Gebruikt jouw kat medicijnen? Geen zorgen. Wij zien er graag op toe dat jouw kat deze op de juiste manier toegediend krijgt. Neem dus graag de benodigde hoeveelheid voor zijn verblijf en een schriftelijke uitleg mee.
Indien jouw kat tijdens zijn verblijf in het pension onverhoopt ziek wordt, dan consulteren wij direct onze vaste dierenarts. Het pension is aangesloten bij een dierenartspraktijk die 24 uur per dag beschikbaar is. De kosten voor een eventueel consult komen voor eigen rekening.

Prijzen

Huidige prijzen per dag (per 1 januari 2023):

Kortharig ​​​€ 10
Langharig ​​​€ 11

De dag waarop de kat wordt gebracht en gehaald wordt volledig meegerekend, ongeacht het tijdstip van brengen en halen.

Extra kosten:
Eigen voer​​​ € 1,-
Medicijnen​​​ € 1,-
Deze kosten worden bovenop de dagprijs in rekening gebracht.

Bijzondere zorg

Iedere kat heeft zijn eigen behoeftes en kenmerken. En jij kent jouw kat natuurlijk als geen ander! Omdat wij graag willen dat jouw kat volop geniet van zijn vakantie in ons pension, horen wij het graag als er sprake is van bepaalde aspecten die vragen om extra aandacht.
Want ook als jouw kat wat ouder is, een speciaal dieet volgt of andersoortige zorg nodig heeft, dan is hij bij ons van harte welkom! Met plezier verzorgen wij de juiste omstandigheden voor jouw kat. Meld dus ook gerust specifieke karaktereigenschappen, waarmee rekening dient te worden gehouden.

Op al onze overeenkomsten, werkzaamheden en rechtsbetrekkingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.