1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Hondenschool

Hondenschool

Detectie lessen
Met detectie laat je je hond veel werken met de neus, dit is waar onze honden ook erg goed in zijn. Ze vinden dit leuk omdat het hun natuurlijke gedrag is. We gaan de hond een bepaalde geur aanleren, denk hierbij aan kaneel - koffie - wiet - vanille - tabak. Als je hond de geur met behulp van de lessen aan gaat leren zal hij deze overal terug vinden waar deze verstopt zitten.

Speuren op leuke locatie
Het speuren, ook wel mantrailing genoemd gebruiken we ook weer het natuurlijke gedrag. Het werken met de neus! In elke les is er weer een persoon ‘vermist’ en die gaat jouw hond terug vinden. Dit alles heeft ook te maken met de geur. Ieder mens verliest veel geurcellen, en daardoor laat je ten alle tijden geur achter. Je zult versteld staan wat jou hond kan!

Puppy cursus met een twist
Deze cursus leert u pup de basis oefeningen, echter op een unieke en speelse wijze. Naast de basis oefeningen, maakt u pup ook kennis met detectie en mantrailing.

Workshops
Leuke workshops volgen? dan moet je bij Zoek het uit! zijn. De workshops zullen variëren op verschillende dagen en tijden. Volg hiervoor FACEBOOK daar zullen alle workshops op tijd vermeld staan.
Denk hierbij aan: * Snuffelmat maken * Speuren op locatie * Kennismaking met detectie *

Wil je meer weten?
@ zoekhetuit.metmaartje@gmail.com
FB @zoekhetuit.metMaartje