1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Hondenpension

De Verblijven

Dierenpension De Witte Hoeve beschikt over ruime, lichte binnenkennels die geschikt zijn voor ieder seizoen. In de zomer heerlijk koel en in de winter lekker warm door middel van vloerverwarming. En het comfort van jouw hond wordt uiteraard niet vergeten! Ieder kennel is voorzien van een mand met een fijne deken/kleed.
Bovendien kan jouw hond zelf bepalen of hij naar buiten of juist naar binnen wilt. Het binnenverblijf staat in directe verbinding met een luchtig buitenverblijf.

Het Voer

Voor iedere hond hebben wij het juiste voer in huis! De kwaliteit en variatie van Prins zorgt ervoor dat wij in overleg met jou een passende variant voor jouw hond kunnen verzorgen. Volgt jouw hond een bepaald dieet? Of heeft hij darm-/ontlastingproblemen? Wij horen dit graag, zodat wij kunnen onderzoeken welk type voer het best aansluit op zijn dagelijkse voeding.
Liever het eigen voer? Geen enkel probleem. Neem dit gerust mee en tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat jouw hond hiervan kan genieten.

De Speelweides

Naast goed verzorgde en volledig uitgeruste kennels vindt jouw hond het buitenspelen natuurlijk het meest belangrijk. Wij ook! De speelweides zijn ideaal voor jouw hond om lekker te ravotten en te spelen. Voor elke hond zoeken wij passende speelkameraden op basis van leeftijd, conditie, geslacht en de behoeftes van de hond. Er vindt dus volop sociale interactie plaats en uiteraard zorgen wij voor de nodige rustmomenten, passend bij jouw hond.

Wassen / Trimmen

Aan het einde van de vakantie zorgen wij er met plezier voor dat jouw hond gewassen wordt. Zodat jij hem schoon, fris en zonder andere luchtjes gezellig mee naar huis kunt nemen!

Prijzen (per 01-11-2021):
Klein korthaar: 15 euro

Klein langhaar: 20 euro

Middel korthaar: 20 euro

Middel langhaar: 25 euro

Groot korthaar: 22,50 euro

Groot langhaar: 27,50 euro

Eveneens is er de mogelijkheid dat jouw hond wordt geknipt, geplukt of geschoren door onze gediplomeerde trimster Suzanne. Klik hier voor meer informatie.

Bijzondere zorg

Iedere hond heeft zijn eigen behoeftes en kenmerken. En jij kent jouw hond natuurlijk als geen ander! Omdat wij graag willen dat jouw hond volop geniet van zijn vakantie in ons pension, horen wij het graag als er sprake is van bepaalde aspecten die vragen om extra aandacht.
Want ook als jouw hond revalideert of kampt met ouderdomskwalen dan is hij bij ons van harte welkom. Met plezier verzorgen wij de juiste omstandigheden voor jouw hond. Meld ook gerust specifieke karaktereigenschappen, waarmee rekening dient te worden gehouden.

Medicijnen

Gebruikt jouw hond medicijnen? Geen zorgen. Wij zien er graag op toe dat jouw hond deze op de juiste manier toegediend krijgt. Neem dus graag de benodigde hoeveelheid voor zijn verblijf en een schriftelijke uitleg mee.
Indien jouw hond tijdens zijn verblijf in het pension onverhoopt ziek wordt, dan consulteren wij direct onze vaste dierenarts. Het pension is aangesloten bij een dierenartspraktijk die 24 uur per dag beschikbaar is. De kosten voor een eventueel consult komen voor eigen rekening.

Inentingen

De gezondheid van iedere hond staat voorop! Om hierop toe te zien, dient jouw hond bij elk verblijf voorzien te zijn van:
- Het entingsboekje, met daarin:
o cocktailenting of titerbepaling, inclusief kennelhoest
o de enting mag niet ouder zijn dan 1 jaar;
o en dient minimaal 21 dagen voor het pensionverblijf gezet te zijn
- een goed geborstelde en vlovrije vacht

Prijzen

Huidige prijzen per dag (per 01-01-2023):

Klein​​​​ € 17,-
Middel​​​ € 18,-​
Groot ​​​​€ 19,-

De prijs voor Labradoodles, ongeacht de grootte, is € 19,- per dag.

De dag waarop de hond wordt gebracht en gehaald wordt volledig meegerekend, ongeacht het tijdstip van brengen en halen.

Extra kosten:
Eigen voer ​​​€ 1,-
Medicijnen ​​​€ 1,-
Deze kosten worden bovenop de dagprijs in rekening gebracht.

Belangrijke informatie

Om het verblijf voor jouw hond aangenaam en onbezorgd te laten verlopen, vragen wij jou om rekening te houden met onderstaande aspecten:
- Mogen wij jouw hond voor de 1e keer verwelkomen? Breng hem dan graag in de ochtend (11.00 – 12.00 uur). Op deze manier heeft jouw hond alle tijd om te wennen, te acclimatiseren en nieuwe vrienden te maken.
- Bij elk bezoek van jouw hond dient zijn paspoort aanwezig te zijn. Vergeet deze dus niet elke keer mee te nemen! Toch vergeten? Dan kunnen wij – in verband met controle – jouw hond helaas niet plaatsen.
- Het pension is volledig uitgerust met manden/kleden/dekens/speeltjes. Heeft jouw hond een lievelingsspeeltje? Neem deze liever niet mee, want in verband met de andere aanwezige honden en bijbehorende geuren verliest het speeltje zijn ‘waarde’ voor jouw hond. Bovendien voelt jouw hond zich direct weer thuis als hij bij zijn baasje zijn favoriet vindt.

Op al onze overeenkomsten, werkzaamheden en rechtsbetrekkingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.