1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com
Ex:

Dagopvang met haal en breng service

Een drukke dag voor de boeg? Dan is dagopvang de oplossing! Het neemt jou de organisatie uit handen en bezorgt jouw hond eveneens een leuke dag.
Middels dagopvang kun jij onbezorgd werken of genieten van een dagje uit. En niet onbelangrijk: ook voor jouw hond is dagopvang een geschikte oplossing. Op de ruime speelweides kan jouw hond volop spelen. Door heerlijk te ravotten met soortgenoten is zo’n dag een fijne uitlaatklep. Bovendien is het een goede en speelse manier om zijn sociale karakter te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken. Is jouw hond jong of juist oud? Door middel van een passende dagindeling zoeken we elke keer de juiste speelkameraden en – omstandigheden voor jouw hond.

Ook nu, tijdens de Corona-crisis, waar veel mensen thuis werken, is het super leuk voor uw hond om eens lekker een dagje te spelen met soortgenoten.

Praktische informatie
Maandag t/m vrijdag

Informeer naar onze openingstijden voor het brengen en ophalen van uw hond.

Prijzen:
- strippenkaart (12 keer, 1 jaar geldig): EUR 120,- (prijs per 01-01-2021)

Voor onze dagopvang hebben we ook een haal en breng service.
Bent u niet in de gelegenheid om 's morgens uw hond naar ons te brengen om lekker te spelen, dan halen u hond bij u thuis op en brengen hem na een paar uur spelen weer lekker thuis.

Prijzen:
- strippenkaart (10 keer, 1 jaar geldig): EUR 125,- (prijs per 01-01-2020)

 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
info@dewitte-hoeve.nl
0412-648682