1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com
Ex:

Dagopvang met haal en breng service

Een drukke dag voor de boeg? Dan is dagopvang de oplossing! Het neemt jou de organisatie uit handen en bezorgt jouw hond eveneens een leuke dag.
Middels dagopvang kun jij onbezorgd werken of genieten van een dagje uit. En niet onbelangrijk: ook voor jouw hond is dagopvang een geschikte oplossing. Op de ruime speelweides kan jouw hond volop spelen. Door heerlijk te ravotten met soortgenoten is zo’n dag een fijne uitlaatklep. Bovendien is het een goede en speelse manier om zijn sociale karakter te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken. Is jouw hond jong of juist oud? Door middel van een passende dagindeling zoeken we elke keer de juiste speelkameraden en – omstandigheden voor jouw hond.

Ook nu, tijdens de Corona-crisis, waar veel mensen thuis werken, is het super leuk voor uw hond om eens lekker een dagje te spelen met soortgenoten.

Praktische informatie
Maandag t/m vrijdag

Informeer naar onze openingstijden voor het brengen en ophalen van uw hond.

Prijzen:
Strippenkaart (12 keer,  6 maanden geldig): EUR 125,- (prijs per 01-11-2021)

De prijzen voor een losse dag starten vanaf 14 euro (prijs is afhankelijk van uw ras)

 

Haal en breng service / Uitlaatservice

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw hond zelf naar ons te brengen, dan bieden wij een haal en breng service of wel bieden wij een uitlaatservice. Echter wandelen we niet een uurtje met uw hond, maar nemen we uw hond mee naar onze locatie waar uw hond lekker kan spelen.

Op de ruime speelweides kan jouw hond volop spelen. Door heerlijk te ravotten met soortgenoten is zo’n dag een fijne uitlaatklep. Bovendien is het een goede en speelse manier om zijn sociale karakter te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken. Is jouw hond jong of juist oud? Door middel van een passende dagindeling zoeken we elke keer de juiste speelkameraden en – omstandigheden voor jouw hond.

Ook nu, tijdens de Corona-crisis, waar veel mensen thuis werken, is het super leuk voor uw hond om eens lekker een dagje te spelen met soortgenoten.

Praktische informatie
Maandag t/m donderdag

Informeer naar onze ophaal en wegbreng tijden voor uw hond.

Prijzen:
Strippenkaart (10 keer, 6 maanden geldig): EUR 132,50,- (prijs per 18-04-2022)

De prijzen voor een losse dag bedraagt 17,50 euro

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
info@dewitte-hoeve.nl
0412-648682